I don't wanna do this..

Det är orientering imorrn. Jag orkar verkligen inte, men det är en liten mini-Jossan i mitt huvud som verkligen tycker det är skönt.

2a bilden: En ganska ny bild på dig själv.

Jag i lördags :) Haha, Jossan Stekpanna Dacke. :D

Ja må hon leva! <3

Idag fyller älskade Becca 15! <3 Grattis underbara du! <3 Ni får två bilder på mig och Becca. En från när vi va på riksdagen i sjuan. Den andra från igår ;)

It's hard to sleep..

.. När det inte går att stänga ut ljuset ur rummet..

1a bilden: En bild på någon viktig person.

Disa Berg. <3

Snor den här.

Tänkte att jag snor den här från Elin Hilli. Satt ni får något mer intressant kanske. 1a bilden: En bild på någon viktig person. 2a bilden: En ganska ny bild på dig själv. 3e bilden: En bild på någon i din familj. 4e bilden: En konstig bild. 5e bilden: En gammal bild på dig själv. 6e bilden: En bild på dig och vänner du inte varit med på länge. 7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp. 8e bilden: En person som du saknar. 9e bilden: En bild på ett roligt minne. 10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll. 11e bilden: En person du kan berätta allt för. 12e bilden: Du och någon klasskompis. 13e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider. 14e bilden: En person som du känt sen barndomen. 15e bilden: En bild som gör dig glad. 16e bilden: En person som är snygg. 17e bilden: En bild på en av dina närmaste. 18e bilden: En person som alltid ställer upp för dig. 19e bilden: En bild på en tid du saknar. 20e bilden: En bild från i somras. 21a bilden: En person som alltid gör dig glad. 22a bilden: Den nyaste bilden på dig själv. 23e bilden: En bild på ett gammalt blogginlägg. 24e bilden: En bild från idag. 25e bilden: En bild av din vardag. 26e bilden: En bild på en kille du känner. 27e bilden: En bild på din favoritmat. 28e bilden: Någon som du alltid kan lita på. 29e bilden: En bild som får dig att skratta. 30e bilden: En bild på din nuvarande profilbild på facebook.

Björn Gustafsson - Ett livsverk

Ligger på bordet och kollar på den filmen. Grymt. Björn, we miss you! <3

The way you make me feel..

Sitter och kollar på nån skum film på so:n. Konstig.. Efter skolan drar jag och hämtar kajsa, sen går vi tillbaks till skolan och är i studion med några fler. :) Skriver mer sen ;)

Kärlek.

Jag har glömt hur skönt det är att gå omkring med mjukisbyxor.. ♥

Bästa. Veronica Maggio, inga kläder.

Jag vet hur du ser ut i inga kläder Kan det va därför du blev obekväm när Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Samma grej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Jag glömmer aldrig dina hemligheter Det du är räddast för fast ingen vet det Visst du kan rycka på axlarna spela ball Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall Och du försöker hålla masken Så du kan sväva över marken Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min Du är nån annan nu i och för sig Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Vi stod i fönstret bara du och jag Jag viska det jag vet att du vill ha Du vill att alla ska se så jag håller kvar Men när jag bad dig att vänta så var du redan klar Och du försöker hålla masken Så du kan sväva över marken Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min Du är nån annan nu i och för sig Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Samma grej Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Jag vet allt om dig Visst du kan skratta och låtsas som ingenting Men jag vet allt om dig för du har varit min Du är nån annan nu i och för sig Men när du strippar och klär av dig är det samma grej Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej Jag vet allt om dig Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej Ja, när du strippar och klär av dig är det samma grej Jag vet allt om dig Jag vet allt om dig Ja, jag vet allt om dig Jag vet allt om dig Jag vet allt om dig Ja, jag vet allt om dig Jag vet allt om dig Jag vet allt om dig Ja, jag vet allt om dig

But it's all just a bunch of matter.

Okej, det där fick blidet sista ur den låten. Orkar inte mer på den, även fast den är grymt bra! Ligger på golvet i vardagsrummet. Vi har kopplat in min mobil i högtalarna, så vi lyssnar på SVENSK musik. Härligt!

Now I'm filled to the top with fear.

Tjena tjena! Sitter vid köksbordet och typ sover.. Jag somnade typ 20 över 2 inatt. Vaknade för en halvtimma sen. Om jag va hemma i Sverige skulle jag nog säga att det är jätte länge, men jag sover lika mycket här som jag gör hemma på helgerna. Ca 10 timmar.. Jag lägger mig bara lite tidigare hemma i Sverige. Fast det känns som att jag sover i en evighet här.. Men nuuu ska vi fixa frukost! Puss!

Cuz if your not really here, then the stars don't even matter.

Tystnaden som uppstår i huvudet när man hälsar på någon som sen säger att ni redan träffats förut..

You even set my world into motion.

Nån som vill bli länkad? Känner för att skaffa lite fler länkar.. :P

Now i'm looking for a reason why.

Hallå, bebis, du får ju inte avslöja hur resten går. :O Jag tänkte ju fortsätta skriva.. (x Gud vad jag är trött.. Fattar inte hur jag ska orka med hela kvällen.. Hoppas coca cola hjälper.. ;)

And the tears rolled in to the ocean.

Tjena! Jag har försökt i en timma att ansluta till nätverket, och när jag väl är ansluten och försöker gå in på internet så står det "kommunikationsfel. Försök igen, stäng av wi-fi eller kontakta din operatör för support." Då provar jag ju självklart att stänga av wi-fi, med hopp om att jag kommer kunna ansluta igen, utan massa krångel. Tur nog kunde jag ansluta igen, men går det att gå in på internet då? Nej! SCREW YOU FUCKING ASSHOLEFACE!! :@ Sen efter kanske 20 minuter mer försök att komma in på internet så lyckas jag, ÄNTLIGEN!! Haha, era stackare, jag tänkte bara säga hej och så, men sen fick ni höra mig klaga på nätverket.. Förlåt.. :P För er som kanske inte märkt så skriver jag text ur en viss låt som rubrik. Nån som listat ut vilken än? ;) Det är en av mina favorit låtar! <3 Vi hörs senare, puss!

And the stars fell out of the sky.

Well hello! I feel like writing in english today.. Don't really know why.. (x It's just fun. :P So, how r u guys doing? I'm in Hamburg now, in case you didn't know.. :) Tomorrow, or today I would rather say, we'll have a birthday party! Yehaw!! Haha! No, but that's always fun! I'm in a writing mood, but I have no idea what I'm supposed to write.. It's really hard to just choose something to write about when your head is totally empty.. (x Well well.. Talk to you later! Kisses and hugs! <3

If the apes climb down from the trees, grew tall and started talking.

Trevligt trevligt! När vi va påväg hem från brorsans konsert undrade mamma om vi skulle stanna till i huddinge och köpa lite torsdagsmys. Självklart gjorde vi det!! :D Det blev marabou mjölkchoklad och degistive, cheese twisters och fanta exotic! :D Lovely! Ska upp vanlig tid imorrn, för jag ska komma till syslöjden och göra klart min korsett! Då får man ha lektio med pluttans klass. :) Trevligt! Men vi hörs imorrn, puss!! <3

If the fish swam out of the ocean, grew legs and started walking.

Kom precis hem från skolan. Najs. Sitter och äter macka med ost och köttbullar. Underbart! Jag älskar ost, och jag älskar köttbullar. Fan vad bra att det är gott tillsammans också! :D Ni får en outfit också. :P När mamma kommer hem ska vi käka, sen sticker vi till brorsans skolkonsert. Det är alltid najs. :D

Matteprov del 2..

Check! Väntar på att språket ska börja nu.. Vi hade tydligen läxa till idag att skriva klart sin text och redovisa den.. Det visste ju inte jag, för jag va ju inte med på förra lektionen och det står inte på skolinfo heller.. Tack! Jippi..!

Blogglust!

Jag har en sån blogglust! :D Men problemet är att jag inte vet vad jag ska blogga om.. -.- Några tips? Haha, tror inte ni kommer tipsa, ni kommenterar ju aldrig ändå. ;) OH! Kom precis på en grej.. Jag och bebis har vart tillsammans i 2 veckor idag! :O det måste jag säga till honom.. (x Hmm.. Vad finns det mer att skriva..? Haha, läste precis i mina byxor. Made in Cambodia. Vart ligger det..? :S Hjälp, jag bara rabblar på känner jag! Men seriöst, vad ska jag skriva? (x Jag har inte en blekaste.. Ni kanske vill veta lite om mig kanske? Jag är laktosintolerant. Jag är 15 år, född 18 april i Stockholm, på SÖS. :P Min pappa flyttade till tyskland för 1 1/2 år sen. Åker dit varannan helg, om ni undras varför det står att jag är på arlanda så ofta. ;) Jag har höjdskräck. Är jätte rädd för spindlar, men det börjar förbättras.. Jag får panik om jag får lite svårt att andas. Har alltid haft det så. Jag har vissa tv program som jag sitter bänkad framför, typ som glee(<3), grey's anatomy, desperate housewives, the middle, the big bang theory(<3) m.fl. :) Nä, nu har jag absolut slut på idéer.. Puss!!

Hej hej!

Hej. Idag va hyfsat trevlig. Började med no. Det va hyfsat chill. Sen va det engelska. Jävligt najs. :) Sen va det matte. Det va väl okej. Lunchen va god. Kycklinglår tror jag. :) Sen va det matteprov. Det gick jätte bra känner jag! :) Efter det va det musik. Dom som ville höja sitt betyg gjorde det. Alla som hade MVG fick håltimma. Innan den lektionen va det bara jag, Sara och Jonte som hade MVG, men det va ganska många som höjde sitt betyg idag! :) Duktiga! Sen va det mentorstid. Vi snackade om klassresan i nian. Det blir nog malta. (y) Nu har vi precis käkat pizza. Jag och systeryster tränar lite. Nåja. Här får ni en bild jag ritade lite snabbt igår på svenskan. Sen får ni en bild på söta Karin från igår. Och sist får ni en bild på min outfit som jag satte på mig när jag kom hem. :) Fast bilderna är sneda.. Ni får luta på huvudet.. ;) Puss!!

Mitt hjärta blöder. ♥

Får ingen luft.Blir knuffad runt.Jag dansar men jag känner ingenting alls.Allt går för fort.De andra drog.Andas, andas men det är för varmt.Jag är för full.Du är för ung.Jag ser dig prata med hör inte ett dugg.Letar mig ut.Blinkande ljus.Andas, andas allting snurrar runt.De stänger men ingen bryr sig.Blir blind när alla lampor lyser.Mm, det här är värt att dö för.Jag tror mitt hjärta blöder.Jag är så svag.Ger dig en kram.Jag ser dig ringa men har inget val.Vi går på rad.Sotiga barn.Barfota fötter genom hela stan.Åh nej.Nu ser du mig.Jag måste rota i väskan efter mod.Jag är så hög Jag kunde dö.För jag kan göra det som ingen gjort.Som ingen gjort.De stänger men ingen bryr sig.Blir blind när alla lampor lyser.Mm, det här är värt att dö för.Jag tror mitt hjärta blöder.De stänger här men ingen bryr sig.Blir blind när alla lampor lyser.Mm, det här är värt att dö för.Jag tror mitt hjärta blöder.Åh, kom vi sover över.Jag följer med dig hem ikväll.För jag vill inte vara själv.Jag följer med dig hem ikväll.Jag följer med dig hem ikväll.För jag vill inte vara själv.Jag följer med dig hem ikväll.Vill inte vara själv.(Jag följer med dig hem ikväll.För jag vill inte vara själv).Blir blind när alla lampor lyser.Mm, det här är värt att dö för.Jag tror mitt hjärta blöder.(De stänger men ingen bryr sig).Åh.Blir blind när alla lampor lyser.Mm, det här är värt att dö för.Jag tror mitt hjärta blöder.Jag tror mitt hjärta blöder. ♥

Satan i gatan ♥

Grymt bra album. Kan inte ens välja ut en favoritlåt.. GRYMT! Sitter på soffan, kollar på tv och äter choklad! Gött! ♥

Rådsparken here i come!!

Sitter i bilen påväg till rådsparken med mamma, moster och systeryster! Vi ska ha lite picknick och spela kubb! Mys!

Nämen hallå snyggingar!!

Sitter i bilen, snart hemma. Vi åkte hem idag istället för imorrn. Skönt tycker jag! Just nu sitter jag och pumpar Party In My Head med extra bas i hörlurarna. Löövely!! Drogar den låten. Får mig att må otroligt bra! Imorrn ska vi kanske tvätta bilen. Annars blir det plugg plugg plugg.. Suck. Men inga hängiga miner nu! 'Cause the party's in my head!! <3

They say we're supposed to die today..

I say, BULLSHIT!

Norrland, here i come!

Sitter i bilen påväg upp! Mysigt! Men vi får se vad jag tycker om några timmar.. ;) Tänkte bara slänga in ett livet inlägg.. :) Här får ni en bild från i helgen. :) Fast bilderna blir ju alltid sneda när jag laddar upp från mobilen.. -.-

Halsfluss..?

Jag tror att jag håller på att få halsfluss.. Det gör ont i halsen.. Börjar bli förkyld också.. Sen ska jag va borta från bebis i 4 dagar också.. Jag som knappt klarade av förra helgen.. Woho.. Godnatt.

Thunder 'n lightning. <3

Det åskar. <3 Igår sov jag och Sofia hos Lisbeth. Sara va med oss hela kvällen, men sov aldrig över. :( Vi satt på en brygga vid vattnet med kakor, glass, dricka och en gitarr. Mysigt. :) Vi filmade när vi sjöng hallelujah. Vi är bäst. Hehe, jag råka sjunga fel, då skriker Lisbeth "NEEEEEJ!! :O" Haha, men jag fortsatte sjunga ändå.. :P Den ligger uppe på facebook. Kan länka nästa gång jag är inne på en dator. ;) Idag började vi halv 12 (det va därför jag och Sofia sov över ;)) Vi hade musik hela dagen och övade till musikalen. Trevligt. Sen klev jag på bussen med bebis, som fick ett samtal från Pluttan som krånglade i studion med Moa och Lucas. Så vi vände och åkte tillbaks till skolan. Men det blev inge där ändå. Trevligt sällskap iallafall! Nu är jag allmänt trött. Jävligt trött faktiskt. Imorrn blir min sista skoldag för veckan, för jag ska åka till norrland på torsdag och.. Göra en sak.. Men vi hörs mer nån annan gång. Puss. <3

Godnatt.

Idag har vart riktigt chill! Kollat film hela dagen. Käkade, sen åkte vi till flygplatsen. Sov hela vägen. Skönt. Smsade med Gustav ganska mycket, även fast det kostar.. ;) Blev tomt annars.. ♥ Ska sova nu, godnatt!

Tänk att få höra det här.. ♥

"Klart jag blir avundsjuk när andra kramar dig. Eftersom för en sekund har dem hela min värld i deras armar."

Austin Power maraton på RTL! ♥

Kärlek ♥

Eurovision song contest 2011

Sverige kom trea. Det bästa sen 1999! Duktigt Saade! (y)

Jag ser regn, men hör ingen åska..
(Tycker det vart en bra bild för att vara med mobilen.. (y) )

Gate 4b..

.. Sitter jag vid just nu. (y) Hallå! Är det bara jag som alltid lyckas bli blöt om näsan när jag dricker Mer!? :o Helt sjukt! Haha, brorsan fastnade typ för wii spelet.. Super Mario.. Haha!

Eheh..

Det blev 55 inlägg.. :$

Esc 2011

Haha! Jag har skrivit ca 38 inlägg på facebook om esc.. Haha!!

Det skulle ju åska idag.. :(

Jag tycker faktiskt att det är mysigt när det åskar, och det skulle åska idag, men det gjorde det aldrig.. jätte besviken.. Haha! Kolla bilden! Gustav somnade i solen, och hans brorsa tejpade en smilie på hans rygg!! Jätte fint, verkligen! Eheh. :D

I don't care if the whole club is dead, 'cause the party's in my head! ♥

Älskar den låten!! :D ♥ Dom sa att det skulle åska idag. Men det har det inte gjort. Hoppas det gör det. Det är jätte mysigt!! ♥

Jag älskar dig bebis ♥


Jag & mammsen kollar esc 2011

Jag: "Norges låt hette Haba Haba, Armeniens Boom Boom. Vad heter Finlands?" *Mamma kollar* "Den heter Da Da Dam" HAHAHA!! Vi dog en liten stund.. ;)

Lucky I'm in love with my best friend ♥

Idag har vart super schtek! Varmt väder. Har gått runt i bara shorts & linne! Grymt skönt! Imorse kom jag för tidigt till skolan, för idag skulle det bara vara några speciella som skulle komma till musiken. Men det hade jag glömt bort dårå.. Då låg jag och schtekte med uppdraget linne på fotbollsplan. :P Jonte kom också tidigt, så han satt och spela gitarr på fotbollsplan. :) Sen på svenskan låg jag & Sjönneby på lilla scenen på skolgården och schtekte i solen, med uppdraget linne igen.. :P Sen på lunchen gick jag och Malin bortanför fotbollsplanen och schtekte i solen, med uppdraget linne.. Igen! :D Så jag har schtekt ganska mycket idag.. ;)

Tystnaden som inte uppstår när bussen åker förbi ♥

Haha, kom på det på bussen idag påväg hem från skolan. :D Hehe, jag och mamma gick och köpte massa godis och två glassar! Sen köpte vi två läsk också. ;) Vi tänkte, att eftersom det är semi 1 på eurovision song contest. :P

Oh, hello loved ones! ♥

Förlåååt att jag inte har skrivit något!!
Hela helgen + idag har jag vart med kören.
Lördags va det rep.
Söndag va det konsert.
Idag va det konsert.
När jag, Kajsa & Sara satt på tåget påväg hem, skrattade vi så mycket satt luften tog slut.. HAHA! Det kommer lite bilder från i helgen sen.. ;)
Sååå pinsamt! Min röst brast idag under mitt solo.. fy fan vad illa det lät.. Lät som två kråkor typ (x

Idag sitter jag faktiskt vid datorn, det är därför det bli lite längre än vanligt.. ;)

jag älskar dig, lillasyster ♥

Jag älskar dig ♥

Det gör jag verkligen ♥

.

I know you'll probably never forgive me. But I really am sorry.

Hej Beccson!! :D ♥

Becca ville att nån skulle uppdatera sin blogg, så jag anmälde mig som frivillig!
HEJ BECCAAAAA!! :D ♥

Inatt sov jag hos bästaste Fia! ♥
Det va grymt roligt!! ♥

Men nu måste jag skriva om Lin!!

 

Puss!! :D ♥


Barca, barca!!

Sitter i soffan och kollar på fotboll med brorsan! Real-Barca. Vilka håller ni på? Barca såklart? :D Bra! Då säger vi så! :D Har ni några planer för resten veckan? Själv ska jag till Fia imorrn. Kanske sova över där också. Mamma är i norrland. Min morfar mår inte så bra.. Så jag vill inte sova ensam hemma.. Ska plugga lite so och tyska också. Torsdag, fortsätta plugga so. Fredag, hemma, chilla tror jag. Lördag, körövning, 9-16. Sen blir det bio! <3 Söndag, kör konsert. Måndag, kör konsert.

Tjena!!

Jepp, idag har sett ut som vanligt. Gympa, matte, lunch, so & no! Efter det tog jag bussen hem och bytte om till längre byxor.. (x Sen stack vi till kören! Skjutsen va en aning sen..! (x Jag fick världens skrattattack på kören!! :O Haha, Sara och jag dog typ..! (x

I heard he has been real bad to you.. I'm sorry.. ♥

Förlåt

Hann inte blogga idag.. Godnatt <3

RSS 2.0