I'm gonna be the girl who works hard for you

Nu när jag gjort om på bloggen känner jag mig lite skyldig till att skriva lite fler blogginlägg.
 
Denna helg har varit ganska perfekt tycker jag!
I fredags åkte jag till Nike och sov hos henne. Vi käkade middag med familjen, pratade en massa, bakade världens godaste tårta (på riktigt, den var som sänd från himlen) och dagen slutade med att vi låg och kollade Highschool musical i hennes säng! Jätte gosigt!
Jag funderade nästan på om vi skulle gjort nån slags tv-show av hela bakandet, för rätt gjorde vi inte och tid som fan tog det, men saaatfläsk vad god den blev alltså! Det bara blev rätt, trots att vägen dit var så otroligt fel! Knon!
Och fysatan vad komiskt det var när två 17-åriga brudar låg i en säng och kollade highschool musical, sjöng med i låtarna (MED STÄMMOR) varav en utav dom hade brutalhosta och inte kunde sjunga riktigt rena toner och kunde hela filmen utantill (*hosthost*inte jag *host*...). Jag skrattade lite väl mycket åt det tror jag..
OCH VI HAR GJORT OM PÅ NIKES TUMBLR SÅ GÅ OCH CHECKA DEN DEN BLEV ASNAAAJS OCH HON HAR EN JÄTTEGULLIG BILD PÅ SIG PÅ HENNES SIDEBAR!!!
Tack för en jätte mysig dag fina Nike!! ♥
 
På lördag morgon skulle Nike iväg till skolan och skriva högskoleprovet, så jag följde med henne till bussen och gick till min älskade Wille! Dom bor på varsin sida av busstationen, så det blev ju en perfekt kombo tycker jag!
Så älskling min mötte mig nere i porten och sen var det bara att lägga sig igen. Klockan var ju bara åtta!! Sen när nyvakna Jossan klockan 12 vill gå upp och klä på sig så märker hon att ett plagg ligger inte i väskan... BH JÄVELN LÅG JU HEMMA HOS NIKE!!! Hur kan man vara så korkad? Jadu, fråga min kära pojkvän, han har fått uppleva hur otroligt klantig jag är. Jag är nog klanternas klant! Och Nike skulle ju inte sova hemma sen heller, så jag har nu gått utan bh i ca 48 timmar. Starkt jobb tycker jag, speciellt med tanke att jag behövde åka hem från Haninge till Huddinge utan bh. Otroligt jobbigt!
Men men, resten av dagen var det bar jag, älskling och broder hans hemma, så vi gick på eftermiddagen till centrum och köpte massa godsaker och sen satte vi på Django unchained. Grym film!! Riktigt jävla bra faktiskt! Sen fick jag återigen somna i min älsklings famn på vår 11-månadersdag. Elva månader... En månad kvar till ett år... Det är så overkligt, han är verkligen min värld ♥
Idag passade min bebis även på att fixa mitt halsband som gick sönder för nån månad sen. Jag kan erkänna att jag kanske blev ite för lycklig av det, men shit vad glad jag blev. Jag älskar det verkligen!
 
Nu sitter jag på min säng och lyssnar på musik, fortfarande lite blöt i håret efter den där jätte mysiga kyssen ute i regnet, med fjärilar i magen. Imorgon blir det filmkväll med dessa älskade b-rudar
och på torsdag åker jag hem till älskade Hamburg! Så jag kan ju säga att jag känner mig rätt lycklig nu!
Pussar och kramar och sov så gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0