Äntligen!!!

Äntligen har jag fått träffa min älskade halmstadbo!! 
Det var ca 260 dagar sen vi sågs senast räknade vi ut och vi hade självklart otrooligt mycket att prata om!
Jag åkte från älsklingen min klockan två och var inne i stan vid tre. Då lämnade jag min feta väska hos Toves faster och sen tog vi en liten promenad till Hötorget för att ta en fika på Wayne's! Myyspyys! Vid halv sex kom Nike dit och då rörde vi oss tillbaka till Toves fasters lägenhet för att äta Pizza som Toves mamma lagat. Sjukt gott och sjukt mysigt!
Ungefär en halvtimma innan jag och Nike skulle dra. Då jävlar blev det finsång! Trestämmigt och grejer! Otroligt mysigt!!
 
I fredags åkte jag hem till mitt hjärtegull och sov hos honom hela helgen. Sååå skönt att bara var vi två och kunna laga mat när vi själva vill, gå upp när vi vill och göra vad vi vill! Vi kollade på två eller tre filmer, spelade fifa13 och sov rätt mycket. Heheh... Sen tog vi ett jätte mysigt bad med musik och ljus. Det var så otroligt mysigt!
Dessutom lagade jag frukost till honom två dagar i rad. I lördags gjorde jag scrambled eggs och idag stekte jag pannkakor. Jag har aldrig lagat frukost till någon tidigare!!
Jag är så otroligt kär i Wille, det är galet! Vi har 10 månader på torsdag och jag får fortfarande fjärilar i magen när han kysser mig ♥
 
När dom byggde om i centrum fixade dom dessa stjärnor. Jag tycker det är perfekt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0