Dagen blev inte som förväntat

Men inte på ett dåligt sätt!
Vaknade halv tolv av att Wille hoppade på mig och pussade på mig och sa att klockan var jätte mycket. Sen somnade vi om lite snabbt, vaknade och kollade klart på avsnittet av The Walking Dead som vi börhade kolla på igår. Så när vi gick upp för att äta frukost var klockan ungefär halv ett! 
Efter vi ätit och kollat på Bob's Burgers (BÄSTA SERIEN EVER ♥) tänkte vi sätta oss och spela lite Fifa15, men Danne ringde och ville spela LoL, så då blev det så istället. Chill, tänkte jag, vi ska ju ändå bara lugnt idag. Men så fel jag hade! Vi hade ju bokat tvättstuga till idag! Så idag har vi tvättat. Och handlat. Och tvättat.
 
Nu har vi ätit middag. Pizza blev det, heheh... Vi skulle egentligen bara gå till centum för att köpa mer onyttigt (chips och dip, heheheheheh) men nör vi gick förbi pizzerian kunde vi inte motstå! Så idag är vi tjockisar deluxe! Rätt okej tycker jag ändå, för vi har inte ätit nå snacks varken i fredags eller lördags!
Wille håller på att plocka undan det sista på rummet, sen ska vi spela bossen på Worms!! VI har inte spelat på två veckor, eftersom att jag har flyttat in, men nu är det dags!
 
Fick även veta att jag inte har skola imorgon, LYX! SÅ jag får sova ut ännu meeer, wohoo!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0