Fyra dagar kvar!!

Hej igen!
Idag har jag inte hittat på så mycket. Eller, egentligen har jag ju det, men det har varit en lugn dag!
Dagen började med att Kajsa knackade jätte hårt på min dörr, så jag flög upp ur sängen. Vi åt frukost och kollade lite serier på hennes iPad. Med mätta magar fortsatte vi att packa lite mer på mitt rum. Det är inte mycket kvar, bara småsakerna. Problemet är bara att alla småsaker ligger överallt på mitt rum nu.
Insåg också att jag kanske har lite för många skor. Slängde typ 5/6 par idag! Herregud...
 
Efter lite slit gick vi till Flemingsberg C för att handla lite och för att hämta min studentmössa!!!!!!! Passade på att köpa en collegejacka som det står 'graduation year 15' på. TITTA!!!!!!!!!!!!
Tyvärr lyckades jag klicka i fel sten, så jag fick en blå... Som tur är har Crownstudent grym kundservice, så på fem minuter hade dom fixat allt! Dom har skickar hit en lila sten och instruktioner på hur jag kan sy dit den själv! 
(Jag vet att övre bandet ser blått ut, men det är faktiskt lila!)
 
När vi handlat och hämtar mössan gick vi till subway på lunch. Sjukt gott, brödet var mycket krispigare i Flempan!
Väl hemma började vi baka kladdkaka. Mamma kommer hem idag, så vi tänkte passa på! Den är faktiskt kladdigare än den ser ut, jag looovar!
 
Nu sitter vi mittemot varann vid köksbordet och är osociala... Nej då, men vi har precis tagit lite paus. Strax ska jag försöka få ihop allt så jag ser hur mycket det är kvar på rummet. Förhoppningsvis är det inte mycket.
 
Hare gött!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0