Aspan

Idag bär det äntligen av till Aspan!!
Jag har packat allt och nu väntar jag på svar från pappa som sov på andra sidan stan inatt.
Jag driver min tid på att växla mellan OITNB och Bob's Burgers. Salig blandning!

Tranquility

Hallå hallå!
Just nu sitter jag på sängen och lyssnar på musik genom vår nya högatalare. Den har faktiskt väldigt bra ljud för att vara så billig!
 
I torsdags hade ju systeryster skolavslutning, lika mysigt som vanligt! Efter det åkte vi hem, bytte om och drog ut till Lida och spelade minigolf och åt lunch. Otroligt härligt, det kändes verkligen skönt att vara ute i värmen (förutom det att jag lätt får solsting och blir illamående). Vi fick dessutom finbesök på banan av massa små kaniner!
Sen åkte vi hem och premiärgrillade! Vi satt ute på gården och tog med oss kubb och filtar och hade det jättekul! Martha, Stoffe och Amanda joinade och det var allmänt go stämning.
 
I fredags träffade jag Lotta, som jag inte träffat på hur länge som helst! Vi tog en promenad runt Rudan och la oss och solade och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen tog vi en fika och pratade ännu mer! Det är otroligt skönt att vi kan behålla en sån bra relation, trots att Lotta och Stoffe inte är tillsammans längre.
När jag sen kom hem till min sjuka älskling så bestämde vi oss för att gå till centrum och köpa grejer för tacos. Det var längesen för oss båda och vi var väldigt sugna, så det var ju perfekt! Vanligtvis när man lagar tacos så räcker det för hela helgen, och den här gången blev inget undantag.  Vi hade plnaerat kvällen väl och köpt pizza så att vi kunde äta nåt runt 02.00 då fotbolls matchen skulle vara, men självklart hade vi båda somnat vi midnatt...
 
I går gjorde vi inte så mycket. Jag sov nog största proventen av dagen tyvärr...
 
Idag ska vi försöka hinna med lite mer! Jag ska klippa Wille, vi tänkte panta lite och kanske hinna tvätta också. Vi får se hur mycket av det som vi faktiskt gör, haha!
 
"KLIV NÄRMRE!" skrek mamma. "OKEJ!" skrek vi tillbaka
 
 
 
 
 
 

Lillgrisen

Hallå! För tillfället sitter jag på soffan i gästrummet hos mamma (mitt gamla rum) och kollar runt lite på datorn. Imorgon har lillgrisen skolavslutning, och eftersom at jag är ledig nu så tänkte jag passa på att sova över inatt och gå på den!
Södertörn är ju den bästa platsen att vara på (missar pallplats efter Aspan, Jönköping och Willes famn)! Härliga minnen som bara får mitt hjärta att le. Det är verkligen den bästa skolan!
 
Snart ska jag få hjälp av mamma med lite vuxengrejer, sen ska vi ha lite tjejkväll och fixa ansiktsmask och kanske spela lite kort. Myspys!
 
Lillgrisen ♥
 

VM

Just nu sitter jag och Wille och kollar VM. Shit vad tjejerna levererar i år alltså! 2-0 efter första halvlek och det ser otroligt bra ut. Förundras fortfarande över hur svårt amerikanare har för att uttala våra namn, helt galet ju!
 
Idag har varit min första dag som officiellt fri och vuxen. Jag har inte gjort så mycket faktiskt... Skäms lite grann, men vafan, jag har ju resten av mitt liv på mig! Jag har bara legat och dragit mig idag, kollat lite Grey's Anatomy och Whose Line Is It Anyway, målat naglarna och käkat chips med dip. Usch! Det är verkligen dags att ta tag i träningen nu, vi får se om jag lyckas peppa mig själv tillräckligt. Vi har i alla fall fått till rummet rätt bra nu, så jag ska försöka träna mer här hemma. Jag ska även försöka få tillbaka min glöd för musiken igen och spela mycket själv. Om jag orkar kanska jag till och med fixar till bloggen! (Update: gjorde det på en gång, hehe...)
 
Annars då? Jag känner mig bara mer och mer kär, fortfarande! Det är helt galet hur mycket man kan känna för en människa. Vi har redan dagen efter studenten hunnit kolla på en lägenhet. Dock var det i någons källare och det var inte riktigt för oss tyvärr. Det fanns inga fönster, vilket inte riktigt är nåt för klaustrofobin! Men förhoppningsvis hittar vi en lägenhet väldigt snart och kan börja utforska hur vi vill bygga vårt liv tillsammans!
Jag har börjat övningsköra också! Willes mamma har låtit mig skriva in mig på henne, så nu är det bara att köra.
Hoppas också att jag blir mer känslosamt stabil nu när jag är fri. Det har tärt mig väldigt mycket de senste månaderna... Men nu är det dags, nu ska jag förändras, jag ska orka att inte vara svag!
 
 
 

Frihet

 

RSS 2.0