Tranquility

Hallå hallå!
Just nu sitter jag på sängen och lyssnar på musik genom vår nya högatalare. Den har faktiskt väldigt bra ljud för att vara så billig!
 
I torsdags hade ju systeryster skolavslutning, lika mysigt som vanligt! Efter det åkte vi hem, bytte om och drog ut till Lida och spelade minigolf och åt lunch. Otroligt härligt, det kändes verkligen skönt att vara ute i värmen (förutom det att jag lätt får solsting och blir illamående). Vi fick dessutom finbesök på banan av massa små kaniner!
Sen åkte vi hem och premiärgrillade! Vi satt ute på gården och tog med oss kubb och filtar och hade det jättekul! Martha, Stoffe och Amanda joinade och det var allmänt go stämning.
 
I fredags träffade jag Lotta, som jag inte träffat på hur länge som helst! Vi tog en promenad runt Rudan och la oss och solade och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen tog vi en fika och pratade ännu mer! Det är otroligt skönt att vi kan behålla en sån bra relation, trots att Lotta och Stoffe inte är tillsammans längre.
När jag sen kom hem till min sjuka älskling så bestämde vi oss för att gå till centrum och köpa grejer för tacos. Det var längesen för oss båda och vi var väldigt sugna, så det var ju perfekt! Vanligtvis när man lagar tacos så räcker det för hela helgen, och den här gången blev inget undantag.  Vi hade plnaerat kvällen väl och köpt pizza så att vi kunde äta nåt runt 02.00 då fotbolls matchen skulle vara, men självklart hade vi båda somnat vi midnatt...
 
I går gjorde vi inte så mycket. Jag sov nog största proventen av dagen tyvärr...
 
Idag ska vi försöka hinna med lite mer! Jag ska klippa Wille, vi tänkte panta lite och kanske hinna tvätta också. Vi får se hur mycket av det som vi faktiskt gör, haha!
 
"KLIV NÄRMRE!" skrek mamma. "OKEJ!" skrek vi tillbaka
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0