VM

Just nu sitter jag och Wille och kollar VM. Shit vad tjejerna levererar i år alltså! 2-0 efter första halvlek och det ser otroligt bra ut. Förundras fortfarande över hur svårt amerikanare har för att uttala våra namn, helt galet ju!
 
Idag har varit min första dag som officiellt fri och vuxen. Jag har inte gjort så mycket faktiskt... Skäms lite grann, men vafan, jag har ju resten av mitt liv på mig! Jag har bara legat och dragit mig idag, kollat lite Grey's Anatomy och Whose Line Is It Anyway, målat naglarna och käkat chips med dip. Usch! Det är verkligen dags att ta tag i träningen nu, vi får se om jag lyckas peppa mig själv tillräckligt. Vi har i alla fall fått till rummet rätt bra nu, så jag ska försöka träna mer här hemma. Jag ska även försöka få tillbaka min glöd för musiken igen och spela mycket själv. Om jag orkar kanska jag till och med fixar till bloggen! (Update: gjorde det på en gång, hehe...)
 
Annars då? Jag känner mig bara mer och mer kär, fortfarande! Det är helt galet hur mycket man kan känna för en människa. Vi har redan dagen efter studenten hunnit kolla på en lägenhet. Dock var det i någons källare och det var inte riktigt för oss tyvärr. Det fanns inga fönster, vilket inte riktigt är nåt för klaustrofobin! Men förhoppningsvis hittar vi en lägenhet väldigt snart och kan börja utforska hur vi vill bygga vårt liv tillsammans!
Jag har börjat övningsköra också! Willes mamma har låtit mig skriva in mig på henne, så nu är det bara att köra.
Hoppas också att jag blir mer känslosamt stabil nu när jag är fri. Det har tärt mig väldigt mycket de senste månaderna... Men nu är det dags, nu ska jag förändras, jag ska orka att inte vara svag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0