Satfläsk..

Vi har inget att käka till frukost... Dase...
Men men, idag drar jag in till stan en stund med Felli, sen drar vi hem till henne och slaggar där!! HYPE!! Vi har inte setts på så otrooooligt länge nu!! Sen ska vi försöka lyckas vara tysta ikväll... Vi får se hur det går...
 
Men men, nu ska jag ta och umgås lite med systeryster innan hon drar till sin far över helgen! Sen sover även jag borta fredag-lördag, så jag kommer inte vara hemma på två dagar!
 
 

Lycklig tjej nr 1!

Idag känns allting så perfekt!
Igår blev en sån underbar dag! Gick upp vid 8 för att ta 9 bussen till skolan och spela in med baby, Danne och Holger. Asnajs, sjukt att dom valde Heaven's on fire. En av mina drömlåtar! Sjöng dock sänder halsen lite... Men men, det gick bra! Sen drog vi hem till baby och firade vår 3-månadersdag! Käkade hamburgare, goda som säätään! Det blev en perfekt dag. Kan inte sluta le! 
Idag ska jag även dra på bio med mina brudar!! Tyvärr kan inte Mich hänga med, men Ems och Ronja är på och vi ska kolla på Pitch Perfect inne på Sergel och käka på Tacobar!! Sååå hyyype!! :D :D :D :D 
Innan det ska även jag och systeryster baka lite!! Gryyyyyhyhyhyyymt!! :D
 
LYCKLIG BRUD!! Har även bästaste pojkvännens tröja på mig som luktar honom... Lyckaa ♥
 

Jag fixade aldrig naglarna..

Här är en rolig video som fick mig att gråta
 
Hej då.

Du är inte en pudding, du har inget fett på kroppen som kan dallra!

Sportlov är inte bra för mig... Jag kommer aaaldrig på något att göra och sover runt 12 timmar varje natt.. INTE BRA! Nu sitter jag och äter choklad också liksom... Kanske kan hitta lite makaroner sen och fixa lite lunch. Dåliga matvanor blir liksom det jag är under loven. Jag ÄR en dålig matvana! 
Dock när jag inte har något att göra börjar jag fundera på att börja träna igen! Men sen är jag ju sämst på att komma igång och hitta inspirationen. Jag blev ju lite inspirerad på idrotten när vi började med hälsa, men sen insåg jag att jag klarar aldrig av att börja. Det är där jag är sämst. 
Men men, jag ska nog ta och fixa naglarna. Brukade vara rätt hype på det, men tröttnade mot slutet av förra terminen... Men men, nu är dom alldeles för långa, så jag ska ta och fixa dom!
 

Whoop whoop

Jag har tröttnat på att blogga... Jag är ju inte intressant ju!
 

Åååh!!

Oskar Linnros är ÄNTLIGEN tillbaka!!

Boom baam!

Nu är jag brunett! Riktigt nöjd faktiskt!! Känns bra! 
Imorrn har vi konsert och jag och världens vackraste har skypat och bestämt kläder. Haha, satan vad kul man kan ha alltså...
 

The way you laugh, the way your kisses taste

Well hello!
Idag har jag gjort typ ingenting. Vaknade av att jag var galet kissnödig runt 10.30 och kunde inte somna om... Det gör väl inget tänker ni, men jag hade gärna sovit en timma till! 
Idag har vi bara suttit och kollat på skidor på tv. Ganska härligt faktiskt! Ta en macka med mjölk (i mugg såklart) och bara dega. That's the way I like it!
Jag har ÄNTLIGEN fått min supermantröja!! Beställde den i början av december och fick den typ i mitten av januari. Pappa hann inte skicka den, så NU har jag den!! FOCK YES!!
 
Igår fixade vi även nya linser till mig. I torsdags tror jag det var, hade jag en aaasdålig morgon och lyckades tappa mina linser + linsvätska på golvet och kunde inte hitta mina linser... MEN igår fixade vi nya som räcker i typ 4 månader! Perfekt!
 
Men men, nu ska jag dega lite till, 'cause that's what I do. Blööhh..
 
 Ljuvlig låt ♥

Well yes indeed

Jag har blivit sämst på att blogga! 
Jag känner inte direkt varför folk skulle ha ett intresse om mitt lilla liv? Det händer ju inte så jätte mycket heller. Visst, det sker roliga händelser under dagen, men eftersom att jag är så sämst på att förklara blir bara historierna tråkiga och platta.
Sen är ju det alltid bättre in the moment! Det blir alltid den där "ååh, jag önskar att detta blivit filmat", men det blr det ju aldrig i alla fall! Skulle lätt kunna börja filma saker som sker under min dag! Har faktiskt hört att jag borde videoblogga (trots att jag är så otroligt tråkig...), men det är aldrig något jag själv skulle kunna göra. Har tänkt på det x antal gånger, men har aldrig kommit igång med det. Sen tycker jag ju själv inte att jag är så rolig... Visst, jag sitter och skrattar åt mig själv ibland (ofta). Men sen vet jag ju att folk inte tycker det är lika roligt som jag tycker. Om jag gör en videoblogg som jag själv tycker är rolig, så kommer typ bebu och ärtan tycka att det jag säger är kul, men annars kommer folk skratta åt mig för att jag skrattar åt mig sjävl typ...
 
Annars går det väl bra. Är inte jätte glad hemma för tillfället, men jag mår bra i skolan! Jag är extrasuperduper glad på sången! Jag ska få köra And I Am Telling You av Jennifer Hudson, från Dreamgirls!! Jag kände först att det kanske skulle vara för mycket för mig, men sen hade min sånglärare valt samma låt till mig, så det måste ju betyda att hon också tror att jag kan fixa den! Det kommer bli sjuuukt!!
På onsdag har vi konsert med klassen! Beatles tema och jag sjunger fyra låtar. Det kommer bli najs!! Hype brud!
 
Men men, nu ska vi alldeles strax gå på musikal, så jag måste stänga ner! 
 

Åh Jarle


Å bebis ♥


Just you, me and the butterflies in my stomach


Jag avgudar denna kvinna

perfektion

Härlig dag!

Idag fick jag äntligen skrika på min mattelärare! Hon och jag har varit i fejd sen dag ett. Komplicerad historia, men jag hatar henne helt enkelt! Jag och min mentor har kommit fram till att jag ska gå ut från lektionerna och jobba själv, eftersom att jag inte klarar att vara i samma rum som henne.
 
Men ojdå, nu ska jag laga mat med min bror! Det är bara vi ikväll och vi köttar på med kött, pommes och majo!! Awesoooome!!! ♥
 
Lite bilder från insta!

RSS 2.0