It's aliiive!

Idag åkte jag in till stan till 11 för att luncha med mamma och systeryster. Det blev lunch på Locanda café som har kanongod mat! Jag tog en caesarsallad. Jag är inte salladätare, men när det kommer till caesarsallad så är det ett av få undantag!
 
Sen drog vi till hemköp och köpte varsin korsordtidning till mig och systeryster och även lite godis. JAG KÖPTE TOMTESKUM!!!! Eller ja, juleskum som det egentligen heter... Åh vad lycklig jag blev! Det är det absolut bästa med julen, tomteskum ♥ Jösses vad skumt det kändes att skriva att det är jul... Alltså, tänk på det. Det är nyår om exakt två månader! Och då är jag i London med pappsen, Bernd och bror min!! HALLELUJAH!
Och hotellet vi ska bo på verkar ju bättre än bäst! Vi ska bor här i 6 dagar!  
Bara jag som älskar hotell eller? LOVE IT!!
Och har jag berättat att vi kommer gå på West End och se Wicked? IT'S GOING TO BE LEGENDARY!!!!!
 
Klockan 16 slutade mamma jobbet och världens bästa Lotta (min brors förra flickvän) kom dit för att gå på en fika med mig! Lotta har flyttat till Dalarna med hennes pojkvän för att plugga och är hemma nu på lovet. KANON TYCKER JAG! Jag fick äntligen träffa Lotta, storasystern jag aldrig fick! Vi satt och pratade i timmar, sen skulle hon gå till Friday's och träffa upp gamla vänner och fira att hon snart fyller 20!
 
Nu sitter jag hemma på sängen och har insett att jag bloggar mer gärna om jag sitter på sängen istället för att ligga på sängen med datorn, vilket väldigt sällan sker. Men men, nu har jag ryggsmärta men i alla fall ett inlägg rikare, wohoo!!
 
FÖRRESTEN! Jag la den jämnaste eyeliner jag någonsin lagt idag! *stolt brud*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0