Hujedamej vilken vecka!!

Det har varit fullt upp denna vecka eftersom att jag är med i körslaget!
Vi har repat förfullt och bondat så otroligt. Fy satan vilka goa människor jag får lyxet att spendera mina dagar med! En underbar kör, en underbar köransvarig i studion och en underbar körledare! Jag kunde inte önskat för bättre, jag blir verkligen glad av dom! 
klicka på bilden för att se videon
 
Idag gick jag upp lite tidigare och käkade frukost med familjen för att sen åka hem till min värld och kolla på reprisen av körslaget! Spännande som satan och nerverna satt fortfarande kvar. JAG ÄR SÅ GRYMT STOLT ÖVER VÅR KÖR! TEAM SONJA!!!! ♥
 
Jag har nu dragit på mig värsta förkylningen och ligger i sängen med en pappersrulle precis bredvid sängen. Huvudet är tungt och hela kroppen känns trasig. USCH säger jag bara! Jag HATAR snor. Det är nåt av det äckligaste jag vet och nu ska det invadera mitt liv. TACK KROPPEN, TACK!
 
Min älskling hade öven match idag, så jag drog på mig tröja på tröja och kollade på matchen med Danne och Natalie. Dom vann matchen med 3-2!! Wohoo, så bra!!
 
Nu tänker jag sova, sova och sova tills jag måste upp till skitskola som gett mig frånvaro trotsa att mor min mejlade om att jag var sjuk (eftersom att numret på sidan inte funkar). BAJS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0