Så mycket, men ändå så lite

Ja, ungefär så skulle jag säga att mina dagar sett ut den här veckan. Varje dag har jag vaknat upp svintrött, gått till skolan svintrött och kommit hem svintrött. Jag har behövt jobba, packa upp, plocka undan och plugga. Vill ni gissa hur mycket av det jag faktiskt gjort? Jobbat i alla fall. Packat upp lite grann och plockat undan lite grann. 
När man är såhär trött dygnet runt så blir man ju lätt på dåligt humör. Jag brukar känna mig allmänt ledsen, för ingenting. Så har den här veckan varit. OCH toppat det med mens. CAN I GET A HALLELUJAH??
 
När jag då har känt mig så nere hela veckan har jag knappt haft ork till att göra nångting när jag kommit hem. Det har varit en sån lättnad att bara kunna lägga sig på sängen och känna hur Wille kommer och håller om mig när han kommit hem från jobbet. Ingen av oss har riktigt haft ork... Men nu är vi nästan klara! Idag har vi möblerat om i källaren så att vi kan få ner dom sista lådorna. Det enda som saknas nu är hyllor så att jag kan få in alla mina kläder ordentligt i garderoben, sen är vi praktiskt sätt klara! Så imorgon bär det av till rusta och fixar det sista, sen kan i äntligen få ta det lugnt och sova ut!! Eller ja, inte jag i alla fall, för jag jobbar ju på lördag... Men men, söndag kommer blir grymt! Ingen mer mens som får mig på dåligt humör, ingen stress som får mig på dåligt humör, inga mer saker som måste tas hand om. WOHO! Söndag, kan du komma snabbare??
 
Kan vi bara ta en paus och uppskatta hur snygg färgen på väggarna blev??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0