Sova kanske?

Idag var en skön dag.
Jag började skolan klockan ett, så jag hade gott om tid på morgonen/förmiddagen! Vaknade, låg i sängen och snoozade i en timme, låg kvar i en halvtimme efter det och gick upp och åt frukost framför datorn. Som en helt vanlig söndag, bara att det är fredag. 
Vi hade bara en lektion idag, så jag funderade på att skippa den. Men DÅ, då fick jag en snap av Nike som påminnde mig att hon skulle fixa kladdkaka till idag, det är ju ändå kladdkakansdag!! Så hon kirrade hembakad kladdkaka med tofuline vaniljglass. Dreglar bara av att tänka på hur gott det var. Så efter den lektion vi hade gömde jag, Nike och Ärtan oss i ett hörn och mumsade. Vi blev påkomna av vår lärare, men han bara skrattade åt oss!
Dreglaaar...
 
Med en liten matkoma gick jag sen till centrum för att köpa en bh, brösten vägrar ju att sluta växa... Passade även på att fixa lite inför min och Willes tvåårsdag som kommer om några veckor, heheh... Jag hann med att snacka lite med Angelica också! Inte ofta vi får våra små samtal längre... Så det var kul att jag hann det också!
Sen bar det av till Länna återigen för att köpa en liten hylla till garderoben, så nu är mina kläder äntligen på plats! Rummet är praktiskt taget klart, lite småskit som ligger och skräpar, men ändå. Nu är det bara en dag kvar, sen får jag mitt lugn!
 
Men men, jag ska väl sova nu, måste upp 8 imorgon för att ta mig till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0