Välkommen, måndag!

Idag var alla mina lektioner inställda, så jag skulle inte ha skola. Fan vad jobbigt, tänkte jag. Vad gör man när man haft något att göra varje dag i flera veckor, och helt plötsligt har ingenting att göra? Jävla jobbigt!
Vaknade till ett meddelande från min sånglärare som frågade om jag skulle ha sång idag? Jag hade ju bytt lektion med Ärtan (som idag är påväg hem från Glasgow och EMA!!) så jag hade letkion idag! WOHOO! Gick upp klockan elva, tog en pizza frukost (skäms litegrann), slängde på mina kläder och drog till skolan. Vi har musikaltema på sången nu, så fatta hur taggad jag är på att ha sång?!
 
Nu är jag i alla fall hemma igen! Satan vad snyggt vårt rum har blivit alltså!! Riktigt fräscht. Jag kunde inte vara lyckligare! 
Jag ska ta en mellis snart, för vid fyra är det dags för jobb! Den här veckan har vi livräddningsvecka och jag är en aning nervös... Det är min första gång och jag är ju inte riktigt kompis med mina nerver. Men jag har ju underbara ungar och fantastiska kollegor, så det kommer nog gå bra!
 
Här får ni två låtar av grymma Fatai från Australien!
You're welcome säger jag bara, hon är sjuuuk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0